Port Arthur, Tasmania

5/05/2017

When this post comes out I'm spending my last day in Brisbane, heading to Cairns tomorrow!
Kun tämä postaus julkaistaan, olen viettämässä vikaa päivääni Brisbanessa ja suuntaamassa Cairnsiin huomenna!
For some reason these posts from Tasmania tend to be short. I don't have much to say of each of these places, but I want to share these pictures with you and somehow I feel like I have to write an own post for each place. Maybe it's because Tasmania somehow fascinated me and there were bunch of beautiful spots!

Jostain syystä nämä Tasmania-postaukset ovat lyhyitä. Minulla ei ole paljoakaan sanottavaa näistä paikoista, mutta haluan jakaa kuvat teille ja jotenkin tuntuu luontevalta kirjoittaa oma postaus jokaiselle paikalle. Ehkä se johtuu siitä, että Tasmania kiehtoi minua jollain tapaa ja siellä oli läjä päin kauniita pysähdyspaikkoja!
Anyway. This time I wanted to share these photos of Port Arthur. It's a historical site, actually another Australian convict settlement. We didn't go in as we didn't want to pay the overpriced tickets, but wandered around and ended up seeing a lot (and we're still not sure whether or not we were actually allowed walking there without paying...) 

Jokatapauksessa halusin tällä kertaa jakaa kuvat Port Arthurista. Se on historiallinen paikka, joka on jälleen yksi Australiaan lähetettyjen rangaistusvankien rakentama siirtokunta. Me ei menty sisälle asti, koska ei haluttu maksaa ylihinnoteltuja lippuja, mutta käveltiin ympäriinsä ja nähtiin paljon (eikä vieläkään olla varmoja, oltaisiinko oikeasti saatu kävellä sielläkään maksamatta...)
Port Arthur locates 1,5 hours drive from Hobart and I think it's worth the drive. The place itself was cool (at least if you love historic buildings like I do) but the scenery along the drive was beautiful as well. So prepare to spend a bit of extra time on your way there or back and it will be a great day trip!

Port Arthur sijaitsee puolentoistatunnin ajomatkan päässä Hobartista ja se mielestäni se on ajamisen arvoinen reissu. Paikka itsessään on mielenkiintoinen (ainakin jos rakastat historiallisia rakennuksia niinkuin minä), mutta ajomatkan maisematkin ovat kauniita. Joten varaudu kuluttamaan hieman enemmän aikaa meno- tai paluumatkaan ja mukava päiväreissu on taattu!

You Might Also Like

0 kommenttia