Stanley - the cutest little town in Tasmania

5/11/2017

Another scheduled post - I'm spending my last day in Cairns when this comes out.
Jälleen ajastettu postaus - vietän parhaillaan viimeistä päivääni Cairnsissa, kun tämä tulee ulos.
Or at least I think Stanley was a super cute little place to visit! It's a town located on the north coast of Tasmania and it has lots of older, historical buildings. It feels like you've arrived somewhere from some other century and it really is a cozy place to walk around and enjoy a cup of coffee or lunch.

Tai ainakin minä ajattelen, että Stanley oli tosi söpö pieni paikka vierailtavaksi! Kyseessä on siis kylä, joka sijaitsee Tasmanian pohjoisrannikolla ja josta löytyy paljon vanhempia, historiallisia rakennuksia. Tunnelma on kuin jossain toisella vuosikymmenellä ja se tosiaankin on viihtyisä paikka kävellä ympäriinsä ja syödä vaikka lounas tai juoda kuppi kahvia.
Besides the town being cute the nature around Stanley is beautiful. It's surrounded by the ocean and there's a big hill, or whatever you want to call it, in the tip of the cape called The Nut. This hill has distinct looks and the views from the top are pretty specky.

Stanleyn kylä on sievä, mutta myös ympäristö sen ympärillä on kaunista. Kylä on meren ympäröimä ja niemen kärjestä löytyy jonkinsortin kallio tai kukkula, miksi ikinä sitä haluatkaan kutsua, jonka nimi on The Nut. Kyseinen kukkula on varsin erikoisen näköinen ja maisemat sen päältä ovat melkoisen hienot nekin.
If the climb all the way up there is too much you can take the lift chair and relax. We saved money and walked and it wasn't too bad even though the climb was steep. But anyway, just take a look at the photos and tell me what you think - does it look like a place you could visit?

Jos kiipeäminen ylös asti ei houkuttele on tarjolla myös tuolihissi. Me päätettiin säästää rahaa ja kivuttiin ylös omin jaloin, eikä se edes ollut niin paha, vaikka toki ylämäki oli varsin jyrkkä. Muutapa tässä ei ollutkaan - mitä mieltä sä olet? Näyttääkö Stanley paikalta, jossa voisit vierailla?

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Kuvien, historiallisten rakennusten ja luonnon perusteella saattaisin käydäkin Stanleyssä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Stanley oli kyllä kiva! Itse ihastuin juurikin noihin vanhoihin rakennuksiin ja kylän sijaintiin :)

   Delete
 2. Hienoja kuvia! Itse en kyllä ehkä kävisi Stanleyssa..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ei tämmöiset pikkukylät tietenkään kaikkien mieleen ole :)

   Delete
 3. Ihanan näköistä! Voisin käydäkkin :)

  tiiaemilia.blogspot.fi

  ReplyDelete
 4. voii, jotenkin tosi sulonen paikka :D näyttää just eikä melkeen sellaselta, missä voisin käydä!

  http://tytonhupakko.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sitä se kyllä olikin, aivan viehättävä pikku kylä! Meenpäs tästä myös kurkkaamaan sun blogiin :)

   Delete