We ain't ever getting older

9/25/2016

I thought it would be time to write and ordinary "what's going on" post. I (obviously) carry my phone with me everywhere and take photos every now and then, so I also want to share those photos with you every now and then. And what's a better way to do it than to write a simple post about what I've been up to lately.

Ajattelin, että voisi olla aika ihan tavalliselle "mitä sitä kuuluukaan"-postaukselle. Kannan tietetenkin puhelintani mukananani joka paikassa ja napsin kuvia silloin tällöin, joten silloin tällöin on myös kiva jakaa kyseisiä otoksia. Ja mikä olisikaan parempi tapa, kuin simppeli kuulumispostaus viimeisimpien kuvien ja juttujen kera.
Last weekend I stayed home and felt sick. The same continued through this week and I'm not still completely well but getting there (hopefully). So I've done nothing interesting really, just been trying my best to play with the kids and do things around the house. Our routines are slowly getting on track again and last Friday we managed to go to an outing on our own with the twins - I used to take them to things on my own before the baby was born but now it's taken some time and patience to get them going just with me again. It must be really confusing for 2-year-olds to get a baby brother that changes pretty much everything. It's just normal they've wanted their mum to be with them all the time until now.

Viime viikonlopun pysyin tiiviisti kotosalla ja sairastin. Sama jatkuin oikeastaan koko tän viikon, enkä vieläkään ole ihan täysin terve, mut siihen suuntaan menossa (toivon mukaan). Mitään erityisen ihmeellistä ei ole siis tapahtunut, olen vaan yrittänyt jaksaa leikkiä lasten kanssa ja autella kotona. Rutiinit alkaa vähitellen olla taas raiteillaan ja viime perjantaina onnistuttiinkin lähtemään pois kotoa ihan vaan minä ja kaksoset. Mulla oli tapana kuskata tyttöjä erilaisiin kerhoihin ynnä muihin itsekseni ennen vauvan syntymää, mutta nyt on tosiaan tarvittu aikaa ja kärsivällisyyttä, että ollaan saatu heidät taas innostumaan lähtemään pelkästään mun mukaan. Kaksivuotiaista on varmasti tosi hämmentävää saada pikkuveli, joka muuttaa oikeastaan ihan kaiken. On ihan normaalia ja odotettavissa, että äiti on haluttu kaikkialle mukaan viime aikoina.
Anyway. Yesterday I met up with a few friends in Bunbury and it was great to get out and see people! We met one new German girl who moved in the area a couple of weeks ago, the three other girls I already know. 

Joka tapauksessa pääsin eilen ulos neljän seinän sisältä ja tavattiin parin kaverin kanssa Bunburyssa. Oli mahtavaa päästä vähän tuulettumaan. Tavattiin myös taas yksi uusi saksalainen tyttö, joka muutti alueelle pari viikkoa sitten, kaikki muut olikin jo ennestään tuttuja.
We spent the day shopping, I have Christmas presents ready. I think I've never been this early before! Then we went for a lunch (or in my case just some iced chocolate as I wasn't really hungry yet) and walked around the town a bit. The weather hasn't been too great this week, I'm just really hoping it will warm up in two weeks time or so, as it would be great to be able to walk around in shorts when my sister comes here! 

Vietettiin päivä shoppailen ja nyt mulla onkin joululahjat hankittuna - en ole koskaan ollut näin aikaisessa niiden suhteen! Seuraavaksi suunnattiin lounaalle (joka mun tapauksessa oli kaakao, koska en ollut ehtinyt kovin nälkäiseksi vielä) ja käveltiin kaupunkia ympäri. Kelit ei oo vieläkään olleet kovin suotuisat ja nyt vaan toivon, et sää lämpiäisi ennen kuin sisko tulee kyläilemään parin viikon päästä. Olisi jo kiva päästä käyttämään shortseja!
Otherwise I've spent my free time watching Game of Thrones (the fifth season almost done!) and Sex and the city, reading Harry Potter, and studying. Regardless of being sick all the time I'm still happy here. And I'm not the only one who's catching all the colds - many of the other au pair girls are telling the same story of being a bit unwell all the time. It must be that all the viruses are different on this side of the globe - when I get back in Finland I should have a superb immunity against everything!

Muuten olenkin kuluttanut vapaa-aikani katsoen Game of Thronesia (viides kausi alkaa olla lopussa!) ja Sinkkuelämää, lukenut Harry Potteria ja opiskellut. Jatkuvasta sairastelusta huolimatta olen edelleen tyytyväinen täällä oloon. Ja en ole ainoa, joka sairastaa joka ikisen flunssan. Moni muukin auppari on sanonut olevansa vähän puolikuntoinen jatkuvasti. Syy täytynee olla siinä, että tällä puolen palloa kulkee eri virukset - toivottavasti mulla siis on supervahva immuniteetti kaikkea mahdollista vastaan, kun palaan Suomeen!
And by the way, the title is a line from The Chainsmoker's song Closer, it's playing here all the time and if I'm not mistaken it's the most played song on Spotify in Australia at the moment. It's the only song that has become "an Australia song" for me. I have a (short) playlist in Spotify where I add all the songs I associate with certain places - there are some songs that were playing in radio in Cyprus last year, and some that were played in Luxembourg. Let's see if I find anything else for my list in Oz! Check it out from down below.

Ja otsikosta sen verran, että se on säe biisistä The Chainsmoker - Closer. Se soi täällä koko ajan ja jos en ihan erehdy, niin kyseinen kipale on Australian Spotifyn listaykkösenä. Se on ainoa kappale, josta on tullut mulle "Australia biisi". Olen koonnut itselleni (vielä lyhyen) soittolistan Spotifyihin, johon lisäilen biisejä, jotka jotenkin assosioituu tiettyjen paikkojen kanssa. Sieltä löytyy Kyproksella viime kesänä radiossa soineita kappaleita ja biisejä, joita luukutin Luxemburgissa autoillessani. Saa nähdä, löytyykö Ausseista muita biisejä listalle lisättäväksi! Kyseisen soittolistan voi tsekata alta.
Do you connect certain songs with certain places so that whenever you hear the song you get all these flashbacks?
Onko teillä tapana liittää tietyt kappaleet tiettyihin paikkoihin niin, että kyseinen biisi aiheuttaa joka kerta flashbackeja? 

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Mielettömiä kuvia (jälleen kerran!) ja muutenkin, voi että - varmasti kyllä ihanan ainutlaatuinen kokemus viettää arkea Australissa! :) Tosi kiva päästä lukemaan näitä ihan arkisiakin postauksia, tykkään. Jotenkin sitä aina itse tulee romantisoitua sitä arkea ulkomailla - ei sitä vaan muista, ettei se ruoho sentään niin paljon vihreämpää siellä aidan toisella puolella (Utahissa) ollut :--D Arkea kyllä, mitä nyt vähän erilaista. Ihanaa kaikesta huolimatta kuitenkin <3

  Ihanaa alkanutta viikkoa! :) <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanasta kommentista ja ihanaa loppuviikkoa sullekin! <3 Onhan tää erilaista ja mahtavaa olla Australiassa ja maisemiin en oo vieläkään (onneksi) tottunut liikaa, sen kauneuden tajuaa edelleen. Mut niinkuin sanoit, ei tää normiarki sen kummempaa täällä pallon toisella puolen ole kuin kotonakaan :D Syödään, nukutaan, nähdään kavereita, tehdään töitä, samat perusjutut pysyy!

   Delete
 2. Löysin just sun blogin ja jään kyllä ehdottomasti seurailemaan, sillä Australia on aina jotenkin kiehtonu mua ja haluaisinkin sinne matkustaa :)

  justlifewithastyle.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, että jäit lukijaksi, tervetuloa joukkoon! Australia oli mulle se unelmien maa, johon oli pakko päästä käymään joskus ja no, päädyin sit tänne asumaan :D Mutta suosittelen todellakin, tämä on oikeasti yhtä kiehtova paikka, kuin miltä vaikuttaa!

   Delete