Moments.

9/03/2016

On that one freezing night we went for a walk on a beach with Viktoria and Natalie. I kind of missed the best part of the sunset, but it was still a beautiful evening with awesome girls. Another moment to be happy regardless of my running nose and wind that worked it's way through all the layers of clothing.

Sinä yhtenä vilpoisana iltana mentiin kävelylle rannalle Viktorian ja Natalien kanssa. Minä oikeastaan missasin parhaan osan auringonlaskusta, mutta oli se silti kaunis ilta ihanien tyttöjen kanssa. Jälleen yksi hetki olla onnellinen vuotavasta nenästä, sekä luihin ja ytimiin asti tunkeutuvasta tuulesta huolimatta.
And I decided to share these photos with you without further explanations. Sometimes the best moments are the smallest ones. I've been trying to learn to live in a moment. I love making plans and I love to know approximately what's going to happen in the future, but I don't want to spend my life waiting for something. I don't want to miss all the beauty that's hidden in each moment. And I'm getting pretty good at it. I've always known how to stop and breathe and just enjoy but nowadays I know how to do it every day. 

Päätinkin siis jakaa nämä kuvat teidän kanssa ilman sen kummempia selityksiä. Joskus parhaat hetket on niitä pienimpiä. Olen yrittänyt opetella elämään hetkessä. Rakastan suunnittelua ja sitä, että tiedän tulevaisuuden suunilleen, mutten halua viettää elämääni odottaen tulevaa. Tahdon huomata kaiken sen kauniin, joka piiloutuu jokaiseen hetkeen. Ja musta on tulossa aika hyvä siinä. Olen aina tiennyt, kuinka pysähtyä, hengittää ja nauttia hetkestä, mutta nykyään osaan tehdä sen joka päivä.
Today there were two moments. We went for a visit to the hospital with the girls and my host mum's parents. The little baby boy was born last evening, life is going to be a lot busier now. He was so tiny and so beautiful. In the afternoon I sat outdoors reading and enjoying the sun after cleaning my room and doing my laundry. One very simple moment plus the world's biggest miracle, a new life, make a pretty great day.

Tämä päivä sisälsi kaksi hetkeä. Mentiin vierailulle sairaalaan tyttöjen ja host äidin vanhempien kanssa. Pieni poikavauva syntyi eilen illalla, elämästä tulee nyt tosi paljon kiireisempää. Hän oli niin tosi pieni ja niin tosi kaunis. Iltapäivällä istuin pihalla lukemassa nauttien auringosta huoneen siivoamisen ja pyykkien pesun jälkeen. Yksi tosi yksinkertainen hetki yhdistettynä maailman suurimpaan ihmeeseen, uuteen elämään, tekivät tästä päivästä aika mahtavan.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Juuri ne pienet hetket todella ovat niitä kaikkein parhaimpia! :) Mä taistelin pitkän aikaa Utahista paluun jälkeen siinä, että mikään ei tuntunut oikealta ja kaikki ärsytti. Jostakin mä kuitenkin tajusin sen, että mun vaan täytyy elää hetkessä ja nauttia siitä, mitä ympärillä on juuri nyt. Tällä hetkellä oon onnistunut löytämään sen ihanan tasapainon ikävöinnin ja nykyhetken välillä - viimeksi tänään nappasin kameran käteen ja kävin kuvailemassa syksyistä luontoa. On tää maailma vaan niin kaunis! :) <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, maailmassa on niin paljon nähtävää olipa sit missä vaan! Ja uskon kyllä, et vanhaan tuttuun paikkaan palaaminen saatta tuntua vähän "tyhjältä". Itse oon yrittänyt parhaani mukaan kehittää itseäni ihmisenä ja yksi niistä asioista on just se, et osaan nauttia hetkistä :-) Niistä se hyvä elämä sit lopulta kuitenkin koostuu, eikä siitä, et aina odottaa jotain isompaa ja hienompaa.

   Delete
 2. Voi miten ihana blogi! Tosi kiva, että oot tuonne yläpalkkiin laittanut kaikkea infoa :) kuulostaa kyllä huikeelta päivältä!

  https://turkoosivadelma.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanasta kommentista! Huikea mun päivä olikin :)

   Delete