Oberstdorf, Bavaria, Germany / Throwback Thursday

9/15/2016

As we've been already talking about the Alps and year 2013 I thought it would be a good time to share a few photos from our trip to Obersdorf. The visit there was part of the trip organized by our school, you can read about our other destinations such as Strasbourg and Neuschwanstein from the earlier posts. 

Kun kerran ollaan jo puhuttu Alpeista ja vuodesta 2013, niin totesin, että voisin toki jakaa myös kuvia Oberstdorfin reissulta. Vierailu kyseisessä kylässä oli osa koulun järjestämää retkeä, johon sisältyi myös mm. visiitit Strasbourgiin ja Neuschwansteinille - niistä voit lukeakin jo aiemmista postauksista.
Anyway. Oberstdorf is a village that quite a few of you might have heard before. It's a central winter sports spot in the very southernmost parts of Germany. It's one of the four places where the ski jumping Four Hills Tournaments are held and as my dad has always been watching sports I've seen the place in TV many times.

Eniveis. Oberstdorf on kylä, jonka nimen jokunen teistä on varmaan kuullut aiemmin. Se on keskeinen talviurheilupaikka eteläisimmissä osissa Saksaa. Se on yksi niistä neljästä paikasta, jossa hypätään Keski-Euroopan mäkiviikon osakilpailu ja kun kerran olen kasvanut urheilua katsovan isän kanssa, niin kyseinen paikka oli jo ennakkoon tuttu telkkarin välityksellä.
The views were, as to expect, spectacular, and the village was a lovely little Alp village. I think there's no point of explaining further - I enjoyed that sunny day walking around and discovering the place. Oberstdorf is a place you could think of checking out if you're into winter sports, or if you just enjoy beautiful nature, or if you're interested in to see what a village in the Alps might look like as it was exactly what I was expecting it to be!

Näköalat, kuten odotinkin, oli huimaavat ja kylä oli mukava pieni alppikylä. Luulen, ettei tätä sen enemmin tarvitse selitelläkään. Nautin aurinkoisesta päivästä kävellen ympäriinsä ja tutkiskellen, mitä Oberstdorfilla on tarjottavana. Se on paikka, joka kannattaa tsekata jos on innostunut talviurheilusta, tai jos tahtoo vain nauttia luonnosta, tai jos haluaa nähdä, miltä alppikylä voisi näyttääkään. Minun odotukseni se ainakin täytti olemalla just sitä, mitä olin kuvitellut!
P.s One thing I've never completely understood is the fact that I have this strong urge to travel and see and wonder all the time. I'm more than happy here in WA, it's all cool and stuff. But when I'm looking at these photos I can't help but wish I could travel to the Alps and visit Switzerland, Slovenia and Austria, the Alpine countries I haven't visited yet (or I've been in Austria but not properly), right now. And I shouldn't forget the two tiny places Liechenstein and Monaco either, could go there, too! One word, wanderlust

P.s. Yksi asia, jota en koskaan ole ymmärtänyt ihan täysin on tämä mahdoton polte mennä ja matkustaa ja nähdä kaikki mahdollinen. Olen enempi kuin onnellinen WAssa, onhan tämä edelleenkin siistiä ja silleen. Mutta kun katson näitä kuvia, en voi olla toivomatta, että voisin matkustaa alpeille. Vierailla Sveitsissä, Sloveniassa ja Itävallassa, niissä Alppimaissa, joita en ole vielä (pikaista visiittiä Itävaltaan lukuunottamatta) päässyt tukimaan. Eikä pitäisi unohtaa piskuruisia Liechensteinia ja Monacoakaan! Yksi sana: kaukokaipuu.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. ah mitä kuvia, matkakuumehan tässä vain kasvaa kasvamistaan... vielä kun rahat saisi jostain kummasta haalittua :D

  http://pamikyltsi.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Rahaa matkustamiseen löytyy aina, kyse on vaan priorisoinnista! :D

   Delete
 2. Oi vitsit mitä kuvia! Mukava postaus.

  www.tiiaemilia.blogspot.com

  ReplyDelete