St Katharine Docks

6/21/2016

One of the places I really like in London is St Katharine Docks. It's an area close to the Tower of London and Tower Bridge. It's in the very centre of the city, but it's so quiet and peaceful you wouldn't think you're in the capital. My favourite pub in London I wrote about locates there.

Yksi paikka, josta Lontoossa todella pidän, on St Katharine Docks. Se on alue lähellä Tower of Londonia ja Tower Bridgeä. Se on aivan keskustassa, mutta niin hiljainen ja rauhallinen, että unohdat olevasi Britannian pääkaupungissa. Lempparipubini Lontoossa, josta kirjoitin teille, sijaitsee siellä.
St Katharine Docks has many nice restaurants, cafes, and pubs you can go and sit in. I've eaten once in an Italian restaurant there and it was an absolutely lovely place to have your lunch. I really recommend you to take a look, if you're looking for a little break of the bustle. Eating or drinking in London is always expensive, and this area doesn't make a difference, but it still could be worth it!

St Katharine Docksilta löytyy useampi kiva ravintola, kahvila ja pubi, joihin voi mennä istuskelemaan. Olen syönyt kerran yhdessä alueen italialaisessa ravintolassa ja se oli tosi viehko paikka lounastaa. Suosittelen kurkistamaan St Katharine Docksille, jos haluat pienen breikin kaupungin hulinasta. Syöminen tai juominen Lontoossa ei ole koskaan halpaa, eikä tämä alue tee siihen poikkeusta, mutta se voi olla maksetun rahan arvoista!
And as you can see from the map above, it's not too hard to find if you take a tube from e.g. Waterloo to Tower Hill! 

Ja kuten kartasta yllä voitte nähdä, ei paikkaa ole kovin hankala löytää, jos vaikkapa hyppää tuben kyytiin vaikkapa Waterloolta ja matkaa Tower Hillille!

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Looks cool! We're still yet to travel to London, though my hubby has lived in Scotland for years. Always nice to read posts like this instead of a travel guide. Wouldn't mind reading more of these! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. I prefer reading about real experiences from other travelers rather than travel guides, too! This post is the last one of England for this time, but there might be some material for throwback thursdays and maybe a few tips for travelling in Luxembourg! :-)

   Delete
 2. Sä et ehkä vielä tiedäkkään, että kuinka suuren matkailuinnon sun blogi mussa ja varmasti monessa muussakin herättää! Sun tekstit ja kuvat on aidosti inspiroivia, ja oon sun blogin kautta kiinnostunut jo todella monesta kaupungista :)

  Keep on rocking girl!


  http://iinaemiliasd.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mukava kuulla, et matkailuinto on heräillyt! Ja kiitoksia kivasta kommentista :)

   Delete
 3. Eksyin itse viime Lontoon reissullani tähän paikkaan ja ihastuin siihen samantien. Pitää seuraavalla kerralla käydä syömässä tai hörppäämässä jotain juotavaa tuolla :) Sun blogi vaikuttaa tosi kivalta, pitää perehtyä tähän lisää!

  http://fasciner.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, kiva että oot eksynyt tuonne, se on nimittäin eksymisen arvoinen paikka! Mukava myös kuulla, että tykkäsit :)

   Delete
 4. Mukavan oloinen blogi!:)

  http://elamaanikamerarullassa.blogspot.fi/

  Vilja

  ReplyDelete