The Dickens Inn - my favourite pub in London

6/08/2016

I have to admit I haven't been in too many pubs in London, as it's just so expensive to eat or drink in the capital. However I've been in a few, and in one specific pub I've visited quite a few times. It's called The Dickens Inn, and it locates in St Katharine Docks, right next to Tower Bridge. The pub itself is an old and lovely building, with pleasant staff, and they have enough variety in their menus. 

Täytynee myöntää, etten ole käynyt kovin monessa pubissa Lontoossa. Pääkaupungissa syöminen ja juominen kun on vähän turhan kallista. Joka tapauksessa olen käynyt muutamassa, ja yhdessä tietyssä pubissa useamminkin. Kyseinen pubi on The Dickens Inn, ja se sijaitsee St Katharine Docks'lla, aivan Tower Bridgen vieressä. Pubi itsessään on vanha ja viehättävä rakennus, jonka henkilökunta on mukavaa ja menuissakin on riittävästi vaihtoehtoja.
But the reason why I love it so much, is the feeling I get there. It's in the very heart of London, but it's a quiet and lovely place. It doesn't feel like you're in a city of over 8 million people. It's usually not as crowded as many of the places closer to sightseeings such as London Eye or Big Ben, but it's more like a place where the locals come.

Suurin syy sille, miksi kyseistä paikkaa rakastan, on se tunnelma. Dickens Inn on aivan Lontoon sydämessä, mutta se on silti hiljainen ja mukava paikka. Ei tunnu lainkaan siltä, että olet yli 8 miljoonan ihmisen suurkaupungissa! Pubi ei yleensä ole niin täysi, kuin monet paikoista, jotka sijaitsevat lähempänä London Eyen ja Big Benin turistirysiä. Se on ennemminkin paikka, jossa törmätä paikallisiin.
If you ever happen to be in London, in the area around The Tower of London and Tower Bridge, go there and have a drink. I recommend!

Jos siis ikinä satutu Lontooseen Tower of Londonin ja Tower Bridgen läheiselle alueelle, niin pistäydy toki oluella. Voin suositella!

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Ihan super mielenkiintonen blogi, oli pakko liittyä lukijaksi :)

  www.iinaemiliasd.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, että tykkäät! Käyn kurkistamassa sun blogiin kans :)

   Delete
 2. Oii lontoo on kyllä niiiin kiva kaupunki!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on! Yksi lemppareista :)

   Delete