The Great Ocean Road, part 2/4

2/27/2017

As you can see, this is the part two for this series of posts about The Great Ocean Road. This time I'll just share these photos from Twelve Apostles - the stone stacks that are probably even the most famous thing on this road. At least is the one spot I've seen lots of photos of and it's presented in all the vouchers advertising the road.

Kuten varmasti jo otsikosta näettekin on tämä postaus jatkoa edelliselle The Great Ocean Road postaukselle. Tällä kertaa ajattelin vain jakaa nämä kuvat Kahdeltatoista Apostolilta (Twelve Apostles). Kyseessä ovat siis varmaan tämän tienpätkän kuuluisimmat kivimuodostelmat. Tai ainakin minä olen nähnyt kasoittain kuvia kyseiseltä paikkaa ja se mainitaan jokaisessa lippulappusessa, joka tätä tietä mainostaa.
There's nothing much to say really. We saw the Apostles twice, fist time being in the evening on Monday but unfortunate for us the sunset wasn't the most amazing I've seen in Australia. However it was still quite beautiful and there's something that fascinates me about the ocean.

Minulla ei oikeastaan ole kovin paljon sanottavaa - nähtiin Apostolit kahdesti, ensimmäisen kerran ollessa maanantai-iltana. Valitettavasti auringonlasku ei ollut upein, jonka olen Australiassa nähnyt, mutta oli maisemat silti melko kauniit ja meressä nyt vaan on jotain maagista ja kiehtovaa.
The second stop in this place was in the morning on Tuesday - we were hoping for a nice, clear, and blue sky but ended up with clouds. Cloudy day is always a bit disappointing as the sea doesn't have a chance to show it's amazing shades of blue and turquoise but on the other hand it's more dramatic and powerful when it's cloudy. Grey, almost threatening, huge mass of water added to the massive formations of stone. Pretty cool I'd say.

Toinen pysähdys täällä tapahtui tiistaina aamupäivästä. Toiveissa oli kirkas ja pilvetön sinitaivas, mutta saatiin vain pilveä pilven perään. Pilvinen päivä on aina vähän pettymys, sillä meri ei pääse oikeuksiinsa kaikissa upeissa sinisen ja turkoosin säyissään. Toisaalta taas harmaa taivas loi dramaattisemman tunnelman meren ollessa harmaa, melkein uhkaava, valtaisa vesimassa, joka velloi kivipaasien ympärillä. Olihan se ihan hienon näköistä.
And that's pretty much it - again, I don't think Apostles were the best spot on the road, but something you should certainly see. It is quite an iconic landmark on this road!

Ja siinäpä se olikin sitten. En sanoisi Apostolien olevan tien huikaisevin osuus, mutta jotakin, joka pitäisi kyllä sinne lähtiessä tsekata. Onhan se nyt aika ikoninen maamerkki Great Ocean Roadilla!
Has anyone of you driven the Great Ocean Road? 
Onko kukaan teistä koskaan ollut Great Ocean Roadilla?

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Oi että kuinka upean näköinen paikka! En ole siitä kyllä ikinä kuullutkaan, joten hyödyllinen postaus :)
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva, että oli hyöytyä! Great ocean road on yksi Australian kuuluisimmista tien pätkistä, joka turistin must see juttu melbournen reissulla ;)

   Delete
 2. Vitsi miten upeita kuvia!

  ReplyDelete