Spontaneous roadtrip to Perth and other stuff

10/02/2016

This week has been the first weekend of school holidays and that's why there's been lots happening around the city. This meant that we headed to one of our shopping centres on Thursday with my host mum and the kids to meet a koala. This koala was called Dexter and well, I can tick one more thing out of my bucket list for Australia! And well I held a some sort of python as well and she was a pretty nice creature, too.

Tämä viikko on ollut eka koulujen lomaviikko ja sen vuoksi kaupugilla on ollut sitä sun tätä häppeninkiä. Torstaina siis suunnattiinkin host äidin ja lasten kanssa yhteen kauppakeskuksista tapaamaan koalaa. Kyseisen koalan nimi oli Dexter ja nyt voin taas ruksittaa yhden "pakko nähdä Australiassa" jutun pois listaltani! Ja pitelinpä myös jonkin sortin pytonia hartioillani ja oli sekin aika söpö.
This weekend I've spent relaxing. I binge watched all the episodes of the newest season of Vain Elämää (a Finnish TV reality show with artists gathering together for a week and performing each other's songs) as I finally got it working here!

Tämän viikonlopun taas kulutin rentoutumiseen. Katsoin eilen putkeen kaikki episodit viimeisimmästä Vain Elämää kaudesta, kun kerran sain sen vihdoin toimimaan täällä.
Today we headed to Perth with my friends Natalie and Viktoria and that's where these pics are from. We were supposed to meet up in Bunbury and do something there but as Natalie's phone broke down two days ago and she needed to go to the Apple store we had a good reason to do this little roadtrip!

Tänään suunnattiin Perthiin Natalien ja Viktorian kanssa ja sieltä nämä kuvatkin on peräisin. Alkuperäinen suunnitelma oli tavata Bunburyssa ja tehdä siellä jotakin, mutta kun Natalien puhelin hajosi pari päivää sitten ja lähin Applen kauppa on tosiaan parin sadan kilometrin päässä, niin siinähän oli hyvä syy pienelle roadtripille! 
And it was a day well spent! The weather wasn't the best when we left but it was pretty sunny for the rest of the day (but a bit cold though). And it was great to catch up with the girls, just talk and listen to music and laugh and eat chocolate! The spontaneous ideas are the best and friends like this are just awesome.

Ja täytyy sanoa, että oli kyllä kiva päivä! Sää ei ollut paras, kun lähdettiin, mutta loppu päivän aurinko sentään paistoi, vaikka vähän viileää olikin. Ja oli ihan huippua nähdä taas tyttöjä, jutella, kuunnella musiikkia, nauraa ja syödä suklaata. Spontaanit ideat on parhaita ja tällaiset ystävät on ihania!
So that's what I've been up to lately. Now I'm just trying to write a few posts to be published during this month. In two weeks my sister's gonna be here and I know for sure I won't be spending too much time on my laptop as I rather use it to have fun with her. So hopefully I'll get some posts ready to be published during that time or otherwise it will be a quiet blog for a while!

Siinäpä siis viimeaikojen kuulumiset. Nyt yritän kirjoitella muutaman postauksen tätä kuuta varten varastoon. Kahden viikon päästä pikkusisko on täällä, enkä aio viettää liikaa aikaa läppärin ääressä. Käytän aikani mieluummin siskon kanssa. Jospa siis saan joitain postauksia valmiiksi tai seuraavista viikoista tulee varsin hiljaisia täällä!
How was your weekend?
Miten sun viikonloppu sujui?

You Might Also Like

0 kommenttia