Saturday night with the girls

10/09/2016

This week has been one of those regular weeks - nothing too special but lots of nice small things. I've been doing a bit of extra work and seen my friends. Earlier this week we met up with Natalie (and quickly with Viktoria as well) to plan our epic roadtrip that will hopefully take place in two weeks. It's just a bit tricky to find a car but we'll make it work somehow. I hope.

Tääkin viikko on ollut yksi niistä ihan tavanomaisista. Mitään spesiaalia ei ole tapahtunut, mutta paljon kivoja pikkujuttuja. Tein vähän ekstratöitä ja näin kavereita. Alkuviikosta tapasin Natalien kanssa (ja nopeasti Viktoriankin kanssa) eeppisen roadtripin suunnittelun merkeissä, jolle lähdetään toivon mukaan kahden viikon päästä. On vaan vähän kinkkistä löytää auto jostakin, mutta kyllä me saadaan se toimimaan jotenkin. Ainakin toivon niin.
We were supposed to be spending yesterday at Bull&Barrel festival but as the weather's been awful the whole venue is full of water and the whole thing was cancelled. To be honest we were quite disappointed but instead of cancelling everything Natalie, Minea, and Viktoria ended up coming over to our place.

Meillä oli tarkoituksena viettää eilinen Bull&Barrel festivaaleilla, mutta sää on ollut niin kamala, että koko festarialue on täynnä vettä ja koko homma peruutettiin. Totuuden nimissä täytyy sanoa, että se harmitti tosi paljon, mutta sen sijaan, et ois peruttu kaikki suunnitelmat päädyttiin viettämään tyttöjen iltaa Natalien, Minean ja Viktorian kanssa meillä.
We met up in shopping centre, did a bit of shopping and drove back here. For dinner we made pizzas from the scratch and they were pretty great! Besides pizza the evening included a lot of talking, laughing, watching Grease, eating way too much chocolate, drinking some girly sparkling wine, and just relaxing.

Tavattiin kauppakeskuksessa, shoppailtiin vähän ja ajeltiin takaisin tänne. Iltaruuaksi tehtiin pitsoja alusta alkaen ja vaikka itse sanonkin, niin kyllä ne hyvältä maistui! Iltaan kuului pizzan lisäksi paljon juttelua, nauramista, Greasen katsominen, ihan liikaa suklaata, hieman kuoharia ja rentoutumista.
I got to say I'm really happy that I've found these awesome girls! I already know I'm going to see them later on in life as well, and I already know I'm gonna miss Natalie so much - she's the first one of us to leave WA and we still have so many plans for these last two months. It's crazy how time goes on so quickly.

Täytyy sanoa, että olen tosi onnellinen, että tutustuin näihin huippuihin tyttöihin! Tiedän jo nyt, että tullaan vielä myöhemminkin näkemään ja tiedän senkin, että tulen kaipaamaan Nataliea tosi paljon - hän on meistä eka, joka jättää Länsi-Australian taakseen. Meillä on vielä ihan hullu määrä suunnitelmia näille vikoille parille kuukaudelle. On hurjaa, miten aika kuluukin niin nopeasti.
My sister's going to be here in five days, which is crazy as well. But it's also more than awesome. Can't wait to see her! We're going to leave to Perth with my host mum and the kids on Tuesday and I'm coming back down with my sister in a week or so. Then it's going to be busy as I want to show her as much as possible - I think my blog won't be updating as much as it usually does but if you want to follow where I'm going and what I'm doing check out my snapchat @fiiaelina

Pikkusisko tulee olemaan täällä viiden päivän päästä, sekin on hullua. Mutta on se myös ihan huippua, en malta odottaa! Me lähdetään host-äidin ja lasten kanssa Perthiin ensi viikon tiistaina ja tullaan takaisin etelään siskon kanssa siitä suunilleen viikon päästä. Seuraavista viikoista tulee kiireisiä, kun tahdon päästä näyttämään siskolle kaiken mahdollisen. Luulen, että blogi ei tule päivittymään kovin tiheään tahtiin, mutta jos haluat seurailla missä menen, niin kurkkaa toki snapchattini @fiiaelina
P.s. I think it must be a big sister thing to be more worried about your sister flying here on her own than you were about yourself moving to the other side of the world. I know she'll be okay and she knows what she's doing but I can be nothing but terrified.

P.s. Musta tuntuu, että on joku isosiskojuttu olla enemmän huolissaan tänne yksinään matkaavasta siskostaan, kuin olin siitä, että muutin toiselle puolen maailmaa. Tiedän, että kyllä se pärjää ja osaa, mutta en silti osaa olla olematta kauhuissani.

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Kiva postaus jälleen :)
  Pääsit mun viiden blogisuosikin joukkoon http://dreamsofmylife98.blogspot.fi/2016/10/viisi-blogisuosikkia.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ja onpa ihana kuulla, että pääsin suosikkejen joukkoon :-)

   Delete