Cruise in Milford Sound

6/20/2017

This is a scheduled post and it comes out when we're in Sihanoukville, Cambodia.
Tämä on ajastettu postaus, joka tulee ulos, kun olemme Sihanoukvillessä Kambodzassa. 
One of the famous spots on South Island of New Zealand is Milford Sound. It's a tiny tiny place consisting of just a couple of buildings for visitors and a few houses for the employees of the companies operating there. The place has no phone service and you can reach it by driving hours on those narrow, winding roads. We went there for a Milford Sound cruise.

Yksi kuuluisista paikoista Etelä-Saarella Uusi-Seelannissa on Milford Sound. Se on piskuinen paikka, joka muodostuu muutaman rakennuksesta vierailijoita varten ja jokusesta talosta paikan työntekijöille. Alueella ei ole kenttää, eikä puhelimilla siis ole juurikaan virkaa, ja sinne päästäkseen täytyy ajaa tunteja kapeita, mutkaisia teitä pitkin. Me mentiin sinne Milford Sound -risteilylle.
But even though Milford Sound seems like it's in the middle of nowhere, it's worth a visit. And you have to take part to a cruise or otherwise you miss a lot. If you want to save some money, try bookme.com and find the earliest cruises possible as they're a lot cheaper than the ones leaving around midday. It means getting up early, but for me it was worth it. 

Mutta vaikka Milford Sound vaikuttaakin olevan keskellä ei mitään, on se vierailun arvoinen paikka. Ja risteilylle on lähdettävä, tai missaa paljon. Jos haluat säästää hieman rahaa, kokeilee bookme.com sivustoa ja etsi aikaisimmat lähdöt, sillä ne ovat paljon halvempia, kuin puolen päivän aikaan lähtevät risteilyt. Se toki tarkoittaa aikaista herätystä, mutta minusta se oli sen arvoista.
And well, what else to say? Another stunning place I just wanted to share with you. South Island was exactly what I expected it to be, breathtaking.

Mitä muuta tässä voisi sanoa? Jälleen yksi upea paikka, jonka halusin jakaa kanssanne. Etelä-Saari oli juuri sitä, mitä odotinkin: henkeäsalpaavan upea.
Plus here's a photo of our little group, I had a blast with you guys!
Plus tässä vielä kuva meidän pienestä porukasta, mulla ainakin oli hauskaa!

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Oi että miten kauniilta näyttää! <3

  ReplyDelete
 2. Vau minkä näköinen paikka!!😍

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli ihan huikea paikka kyllä! :)

   Delete
 3. Vau, näyttää niin ihanalta!! :)

  ReplyDelete