Botanic Gardens, Dublin, Ireland

5/10/2019

One of the free places to visit in Dublin is the National Botanic Gardens. The Gardens are easy to reach by bus, and our hostel's receptionist was friendly enough to guide us to the right direction. We paid a visit there on out second day and it was definitely worth of paying the bus fares and spending a couple of hours there.

Yksi vierailukohteistamme Dublinissa oli Kasvitieteellinen puutarha. Dublinin Kasvitieteellinen puutarha on helpon bussimatkan päässä ja meidän hostellin respa oli niin ystävällinen, että neuvoi meidät oikeaan suuntaan ja bussiin. Me vierailtiin puutarhassa toisena reissupäivänämme ja se oli ehdottomasti bussilippujen ja muutaman kulutetun tunnin arvoinen reissu.
These Gardens were as stunning as you expect botanic gardens to be and the day was perfectly sunny to be spent outdoors. We took loads of photos, enjoyed the warmth, spotted so many different birds, squirrels, and even a turtle. We weren't the only ones enjoying the beauty nature has to offer but it was still all lovely and peaceful.

Puutarha oli yhtä upea, kuin kasvitieteellisen puutarhan odottaakin olevan ja päivä oli täydellisen aurinkoinen ulkona viettämiseen. Otettiin paljon kuvia, nautittiin lämmöstä, bongattiin lukuisia erilaisia lintuja, muutama orava ja jopa kilpikonna. Ei oltu todellakaan ainoat, jotka halusivat nauttia luonnon kauneudesta, mutta puutarhassa oli silti kivan rauhallinen tunnelma.
Besides the pretty greenhouses and the numerous pathways around the gardens, there was a cafe as well - we weren't hungry so we skipped trying out their offerings this time but it seemed like a cozy place.

Kauniiden kasvihuoneiden ja lukuisien puutarhan ympäri kulkevien polkujen lisäksi paikasta löytyi myös kahvila - meillä ei sattunut olemaan nälkä, joten jätettiin sen testaaminen välistä, mutta ei sekään hullummalta vaikuttanut.
From the Gardens we headed to a graveyard my boyfriend had spotted in the maps. It's called Glasnevin cemetery and it was another very picturesque location to visit. There's something weird and fascinating about cemeteries and I like just popping into one and walking around reading the  names on the headstones.

Puutarhasta suunnattiin hautuumaalle, jonka poikaystäväni oli huomannut karttaa tutkiessaan. Hautuumaan nimi on Glasnevin cemetery ja se oli varsin kuvauksellinen kohde. Hautuumaissa on jotain oudon kiehtovaa ja tykkään käydä käveleksimässä niillä ja lueskelemassa nimiä hautakivissä.
From there we headed back to the centre and to Guinness Storehouse. All in all, our second day in Dublin was amazing, and I'd definitely recommend paying a visit to the Botanic Gardens. It's free and it's stunning, what else can you wish for?

Sieltä suunnattiin takaisin keskustaan ja Guinness Storehouselle. Joten kaiken kaikkiaan, toinen päivämme Dublinissa oli tosi kiva ja suosittelisin ehdottomasti visiittiä Kasvitieteelliselle puutarhalle. Se on ilmaista ja maisemat on upeat, mitä muutakaan sitä voisi toivoa?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Oi vau, tuo hautausmaa näyttää tosi upealta! Toki kans kaikki nuo kasvit on ihanan näkösiä *.*

    ReplyDelete