Sydney Mardi Gras 2017

4/08/2017

I'm in Finland now, in Lapland to be more precise, right now. My grandfather's funeral, visiting my grandma, and seeing other relatives. That's pretty much my weekend summed up. But this time I'm not going to talk about that but take a look back to beginning of March and Sydney.

Olen parhaillaan Suomessa, tarkemmin ottaen Lapissa. Vaarin hautajaiset, isoäidin luona vierailu ja muiden sukulaisten näkeminen. Siinäpä viikonloppuni oikeastaan onkin, mutta tällä kertaa en aio puhua siitä, vaan vilkaista maaliskuun alkuun ja Sydneyhin.
A huge LGBT festival called Sydney Mardi Gras took place on out first weekend in Sydney and we decided to go and watch. I've never attended to anything like that before and I have to say it was a great experience. So many people and so much love. The atmosphere was something you can't really even describe and it was a lot of fun.

Valtava LGBT festivaali, Sydney Mardi Gras, järjestettiin ekana viikonloppunamme Sydneyssä ja päätettiin mennä katsomaan. En ole koskaan osallistunut mihinkään vastaavaan aiemmin ja täytynee todeta, että se oli huikea kokemus. Niin paljon ihmisiä ja niin paljon rakkautta. Fiilis oli jotain sanoin kuvaamatonta ja mulla oli hauskaa.
And it was one of those events that actually makes you think how unfair and horrible our world is as we still need something like this. It's sad that there are so many people who can't be themselves or if they're they'll get judged. Not even mentioning how many places still consider homosexuality a disease and/or illegal. I'm happy we finally legalized the same sex marriage in Finland this year, it was about the time.

Kyseessä oli yksi niistä tapahtumista, joka saa pienen ihmisen miettimään kuinka epäreilu ja kamala maailmamme onkaan, kun tällaiselle on edelleen tarvetta. On surullista, kuinka moni ihminen ei pysty olemaan oma itsensä ja jos pystyykin, tulee tuomituksi. Enkä edes mene siihen kuinka monessa paikassa homoseksuaalisuus lasketaan edelleen sairaudeksi tai rikollisuudeksi. Olen iloinen, että Suomeenkin saatin vihdoin tasa-arvoinen avioliittolaki tänä vuonna. Oli jo aikakin.
But anyway. I think the photos tell the story better than my words! Say yes to love. And take part to the next Sydney Mardi Gras if you happen to be there in March.

Kuvat kertonevat kuitenkin enemmän kuin sanat. Sano kyllä rakkaudelle ja jos satut Sydneyhin seuraavan Mardi Grasin aikaan suosittelen ehdottomasti osallistumaan!

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Mulle on näistä hyötyäkin, koska on englanniksi ensin ja sitten suomeksi niin saa siinä hyvää lukemisharjoitusta! :D On tosi ihana lukea näitä sun tekemiäsi postauksia ❤

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanasta kommentista <3 Tosi kiva kuulla, että on jotain hyötyäkin näistä mun kirjoituksista!

   Delete
 2. Itsekin oon kiinnostunut au pairin hommasta lukion jälkeen, joten on kiinnostavaa lukea näitä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tosi mukava, että oot löytänyt tiesi tänne ja toivon mukaan näistä mun au pair -ajan postauksista on jotain hyötyä! :)

   Delete