Happy birthday to me and I'm back in Finland

4/05/2017

The title has it all: I'm in Finland and I'm 20. Sounds like I should be an adult now but let's see, I don't feel any older than I felt yesterday. My trip back home was long but I made it. Four days (over 85 hours in total) of travelling, including five flights: Auckland-Brisbane-Melbourne-Singapore-Helsinki-Kajaani. Crazy but now it's done and luckily I've got just four flights (I'll return to Brisbane) in the end of month and the transit times are a bit shorter at each airport.

Otsikossa se jo lukeekin: olen Suomessa ja olen 20 vuotta. Kuulostaa ihan siltä, että mun pitäisi vihdoin ruveta aikuiseksi, mutta saa nähdä. Olo ei ole yhtään sen vanhempi kuin eilenkään. Kotimatka oli ihan liian pitkä, mutta täällä sitä ollaan. Neljä päivää (yhteensä yli 85 tuntia) matkustamista ja viisi lentoa reitin ollessa Auckland-Brisbane-Melbourne-Singapore-Helsinki-Kajaani. Hullua, mutta nyt se on tehty ja onneksi paluumatka on yhtä lentoa lyhyempi (lennän takaisin Brisbaneen) kuun lopussa ja vaihtoajatkin kentillä on vähän lyhyemmät.

Anyway. I've got nothing much to say this time, I just wanted to say I'm all good and with my family and friends. My two best friends, my sister, my mom, and my auntie were all greeting me at the airport yesterday. I slept well in my own bed last night and spent today hanging out with my best friend - just like we used to do. It's such a weird feeling to be back home as everything has stayed the same but nothing is like it used to be. So many things happening at the same time that I don't know how to feel. 

Jokatapauksessa mulla ei kummempaa sanottavaa ole - halusinpahan vain kertoa olevani ok ja perheeni ja ystävieni luona. Kaksi parasta ystävääni, siskoni, äitini ja tätini olivat kaikki vastassa lentokentällä eilen. Nukuin ekan yön omassa sängyssäni varsin hyvin ja vietin tämän päivän hengaten parhaan ystäväni kanssa ihan niinkuin aina ennenkin. On tosi outoa olla takaisin kotona, kun mikään ei ole muuttunut vaikka toisaalta kaikki onkin ihan toisin. Niin monta asiaa tapahtuu taas yhtä aikaa, etten tiedä mitä tuntea.

I'll come back and write a few proper posts for you in the near future, now I'll just rest and try to adjust to being here. Right now my thoughts are way too scattered for anything longer or more meaningful than this. Have a lovely week everyone, it's April and I can't believe it either!

Aion kirjoitella muutaman kunnollisen postauksen lähitulevaisuudessa, mutta nyt aion levätä ja tottua ajatukseen Suomessa olemisesta. Just nyt mun ajatukset ovat liian levällään pidemmän tai syvällisemmän postauksen kirjoittamiseen. Hyvää alkanutta viikkoa jokaiselle - on jo huhtikuu, enkä minäkään ihan usko sitä todeksi.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Tervetuloa takas Suomeen! :) Ja synttärionnittelut! <3

  tiiaemilia.blogspot.fi

  ReplyDelete
 2. Niin tuttu tunne tuo kun menee kotiin, että tuntuu kuin mikään ei olisi muuttunut mutta kaikki on kuitenkin toisin. Musta tuntui etenkin alussa kans siltä kuin olisin mennyt aikakoneella takaisin menneeseen, sitä on vaan välillä vaikea käsittää että muiden elämä jatkuu ilman mua. Ja hei paljon onnea, mietin ite ihan samoja juttuja kun täytin 20v.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä oikeasti tosi jännä tunne, kun palaa kotiin! Ja kiitoksia onnitteluista :)

   Delete