Fiia ♥ Australia - 1 month together!

8/29/2016

It's crazy. I've been in Australia for a month already - it feels like I've been here for a long time, but at the same time I can't believe 1/6 of my time in WA has already passed by. In a couple of days September and the spring are officially here.

Ihan hullua. Ausseissa on tullut oltua nyt jo kuukausi - tuntuu, kuin olisin ollut täällä pidempäänkin, mutta toisaalta en voi uskoa, että 1/6 ajastani Länsi-Australiassa on jo ohi. Muutamassa päivässä ollaan syyskuun puolella ja kevät on virallisesti täällä.
Last week I spent mainly with the kids and watching Game of Thrones and Sex and the City - not very exciting to be honest. My weekend, however, was pretty nice. On Saturday I headed for a bush ride with a nice lady who offered me a possibility to ride her horses. We spent over two hours in the saddle and it was lots of fun! And I think there's nothing much more to wish in life when you've seen kangaroos jumping in the forest when you're on a horse. 

Viime viikon kulutin lähinnä lasten kanssa ja katsoen Game of Thronesia ja Sinkkuelämä - ei kovin erityiseltä kuulosta rehellisesti sanottuna. Viikonloppu oli kummiskin tosi kiva. Lauantaina kävin maastoilemassa erään tosi mukavan naisen hepoilla, vietettin yli kaksi tuntia satulassa ja olihan se hauskaa! Enkä usko, että elämässä enää voi paljon enempää toivoa, kun on nähnyt kenguruita hevosen selästä käsin.
In the evening I went to the city with these lovely girls Natalie and Viktoria for a dinner. We spent three hours sitting in a cafe, eating and chatting and laughing. And my choc brownie was quite delicious, too. On Sunday evening I met these girls again and we went for a walk on a beach even though it was freezing even on our scale. Can't wait to see them again!

Illalla suuntasin kaupungille ihanien Natalien ja Viktorian kanssa illalliselle. Vietettiin kolme tuntia kahvilassa istuen, herkutellen ja nauraen. Ja mun suklaa browniekin oli varsin herkullinen. Sunnuntai iltana suunnattiin tyttöjen kanssa rannalle kävelylle, vaikka keli olikin jäätävä jopa meidän mittapuulla. En malta odottaa, että nähdään taas!
I've been also talking with lots of people in Finland - Friday we had a three hours skype chat with my best friend. On Sunday I skyped with my aunt and with my family - my sisters's gonna visit me in a couple of months! I haven't really missed home yet, and I guess she's gonna be here at the time the homesickness might be hitting. So I think I have a good chance to miss the whole "I just wanna go home" part of moving abroad but who knows.

Viikonloppuna pääsin myös yhteyksiin Suomen pään kanssa useaan otteeseen. Perjantaina skypetin kolme tuntia parhaan kaverini kanssa, sunnuntaina vaihdettiin kuulumiset tädin kanssa ja myöhemmin myös perheen kanssa. Pikkusisko on tulossa vierailulle mun luokse parin kuukauden päästä! En ole oikeastaan ehtinyt ikävöimään kotia vielä ja luulen, että sisko sattuu tänne juuri siihen saumaan, kun koti-ikävä saattaisi olla iskemässä. Joten uskon, että mulla on aika hyvät tsäänssit missata koko "tahdon vaan mennä kotiin" osa tässä ulkomaille muutossa. Mutta saa nähdä.
But anyway, life is going really well all in all and I still can't complain about anything. I'm pretty happy here and I'm sure the next months will be as great as the first one was. Let's see what happens and how things are going after two months. For now I'm just gonna enjoy and hopefully get better soon - we all have this some sort of cold and it's not too much fun.

Joka tapauksessa elämä rullaa eteenpäin eikä vieläkään valittamisen aihetta ole oikeastaan löytynyt. Olen onnellinen täällä ja uskon, että seuraavat kuukaudet tulee olemaan yhtä hienoja kuin tää eka. Katsellaan nyt ihan rauhassa, mitä tapahtuu ja miltä parin kuukauden päästä tuntuu. Nyt mä aion vain nauttia, kunhan nyt eka parantuisin tästä flunssasta, joka meihin kaikkiin on enempi tai  vähempi iskenyt!

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Oi että miten kivalta paikalta näyttää! Olisi kyllä huippua päästä käymään Ausseissa joskus :)

  ♥ http://jeannays.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva paikka tää onkin! Suosittelen reissua, kunhan vaan tekee tarpeeks pitkän sellasen, täällä on niin paljon nähtävää :)

   Delete
 2. hah! Saat elää kevään ja kesän kaksi kertaa saman vuoden aikana :) Ihania kuvia <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, vaikka rakastankin kaikkia vuodenaikoja Suomessa, niin ihan mielelläni skippaan kerran elämässä koko pimeän ja kylmän pätkän :D Ja kiitos!

   Delete
 3. Kesti hetki älytä, että ahaa, siellä tosiaan on nyt kevät :D Sääli silleen, koska täällä Suomessa syksy alkaa vasta valmistautua kaikkein kauneimpaan loistoonsa <3 Mut pidä ihan sairaan hauskaa siellä Ausseissa (vaikka teet sitä kyl varmaan jo nyt) ja nauti tuplakeväästä ja kesästä. Mun aussikuume vaan kasvaa, ollaan parin kaverin kans sovittu sinne suuntautuvasta reissusta, mut se joutaa viel odottaa jonkin aikaa...

  T: Linda / Revontulipalo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep ihteäkin tää kyllä vähän hämmentää, että vuodenajat on ihan sekaisin :D Ja jep, rakastan Suomen vuodenaikoja tosi paljon! Tavallaan tuntuu oudolta, etten näe ruskaa ja ensilunta ja kaikkea sitä, mutta toisaalta ei harmita tosiaan sen pimeyden ja kylmyyden missaaminen yhtään tälleen kerran elämässä :D Ausseihin kyllä kannattaa tulla, mut varaa kunnolla aikaa, sillä tää on oikeasti ihan valtava maa!

   Delete
 4. Mielettömiä kuvia ja varmasti ollut kyllä ihan uskomatonta päästä näkemään kenguruita hevosen selästä käsin <3

  Ja sulla kieltämättä sattuu tosi ihanasti tuo, että sun sisko tulee käymään ja pääset vähäksi aikaa "aussikuplasta" ulkopuolelle! :) Mä oottelin kaikella mielenkiinnolla sitä, milloin Charlesille iskee just se kulttuurishokin / ikävän veemäisin vaihe, ja yllätyin kyllä suunnattomasti, kun se vaan venyi ja venyi! Tosin, se on ehtinyt asua elämänsä aikana kahdeksassa eri maassa, joten toisaalta - se on joutunut totuttelemaan :/ Mutta joka tapauksessa, se iski ihan kamalalla raivolla suht vähän aikaa takaperin - mikään Suomessa ei oo hyvin, mutta "meillä kotona Yhdysvalloissa tämäkin asia menisi näin ja näin" :--D <3

  Joka tapauksessa, nauti ihan joka hetkestä siellä ja täysillä! Sulla on ihan mahtava mahdollisuus nähdä ja oppia tuntemaan uutta kulttuuria ja maata, tuo on niin korvaamatonta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, olihan se aika huisia! Sisko on kuuden viikon päästä täällä,odotan jo innolla, vaikka onneks mulla on pari suomalaista kaveria täällä niin on kenen kans jakaa kokemuksia :) Vielä ei oo tosiaan ikävä iskenyt eikä mikään suurempi kulttuurishokkikaan, vaikka tietty joistain asioista aattelee et voikun ois Suomessa niin tää ois paremmin :D Ja joo, parhaani mukaan yritän nauttia, kyllä tällaisesta mahdollisuudesta otetaan kaikki irti!

   Delete