Unmissable gems of Edinburgh: Dean Village & Water of Leith

5/22/2020

It's the week 9 of lock down here in the UK and since I've had loads of free time in my hands I've been exploring some of the beautiful places in Edinburgh. I thought it would be nice to share some of these unmissable gems of Edinburgh with you guys as well, starting off with Dean Village. Dean Village is located just a short walk to northwest from Princes street, and I would definitely recommend you to pay a little visit to this direction on your trip to Edinburgh! Water of Leith runs through the whole city, including Dean Village as well, and the walking path along the water has some lovely spots as well. So without further ado, here are a few shots of these lovely places so you can make your mind on whether or not they are worth visiting!

Vietetään viikkoa 9 lockdownissa täällä Briteissä ja kun mulla on ollut käsissäni niin paljon ylimääräistä aikaa, olen kuluttanut päiviäni tutkien Edinburghin kauneimpia lokaatioita. Ajattelinkin siis, että voisin jakaa muutamat näistä upeista Edinburghin helmistä teidänkin kanssa, aloittaen Dean Villagesta. Dean Villagge sijaitsee lyhyen kävelyn päässä luoteeseen Princes Streetiltä ja suosittelisin ehdottomasti reissua tähän suuntaan, jos satut koskaan käymään Edinburghissa! Water of Leith sitten on joki, joka kulkee koko kaupungin, mukaan lukien Dean Villagen, läpi ja sen vierellä kulkevalta polulta löytyy varsin kauniita paikkoja myöskin. Mutta eiköhän mennä asiaan ilman sen suurempia selittelyjä - tässäpä siis muutama kuva näistä ihanista paikoista, jotta voit päättää ihan itse, olisivatko ne vierailemisen arvoisia!
Have you been exploring your hometown more now that we're all more or less forced to stay home?
Oletko sinä tutkinut kotipaikkaasi enemmän nyt, kun me kaikki ollaan enempi vähempi pakotettuja pysyttelemään kotosalla?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Ihania kuvia! Edinburgh näyttää niin vanhalta ja kauniilta! En ole itse ehtinyt tai jaksanut lähteä erityisesti tutkimaan Helsinkiä, mutta olen kyllä nyt pari kertaa käynyt pyöräilemässä ja tietysti tehnyt kävelyitä tässä kodin lähellä, mutta aika lailla samoja reittejä kuin ennenkin. Yhden 1. maailmansodan aikaisen linnoituksen kyllä löysin, ja yritin etsiä yhtä vastalöydettyä hiidenkirnua :)

    ReplyDelete
  2. Upeita kuvia ja ehottomasti näyttää sellaselta paikalta, missä ois kiva käydä joskus :) Just sanoinkin yhelle mun kaverille, että nyt kun on pitänyt olla niin paljon kotona ja välttää sitä, että näkee muita ihmisiä, niin on tullut tosi paljon käveltyä ja pyöräiltyä ja löydettyä ihan läkeltäkin ihan täysin uusia paikkoja itelle :D

    https://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

    ReplyDelete