Comfort Hotel Stockholm

1/23/2016

In our trip to Stockholm we stayed in a hotel and as our stay was so pleasant and the hotel was nice overall I decided to share it with you. So the place was called Comfort Hotel Stockholm, it was cosy, youthful, and neat. I've been in quite a few hotels and this one was definitely a positive experience! The price was relatively cheap (~30€ per person per night), service was lovely and room was clean and even though it wasn't huge we had totally enough space for the two of us. The location was pretty good as well - really close to the main railway station and it was easy to explore Norrmalm, Kungsholmen and Gamla Stan by foot. 

Breakfast, WiFi, and free tea and coffee round the clock were included and I would recommend this place for anyone visiting Stockholm (unless you want more luxurious place). The breakfast wasn't outstandingly awesome but it was a good average hotel breakfast - and that's pretty much the worst thing I can say about this place. So we were lucky in choosing our hotel!
Tukholman matkalla yövyttiin hotellissa, ja koska se oli miellyttävä kokemus kaikkineen ja hotellikin oli kokonaisuudessaan oikein kiva, päätin jakaa sen teillekin. Paikan nimi oli Comfort Hotel Stockholm ja se oli viihtyisä, nuorekas ja siisti. Olen elämäni aikana yöpynyt useassa hotellissa ja tämä oli ehdottomasti positiivinen kokemus! Hinta oli verrattain halpa (~30€ yöltä henkilöä kohden), palvelu oli ystävällistä ja huone siisti ja riittävän iso meille, vaikkei se mikään valtava ollutkaan. Sijaintikin oli hyvä, sillä päärautatieasema oli ihan nurkan takana ja hotellilta käsin oli helppo tutkia Norrmalm, Kungsholmen ja Gamla Stan jalkaisin. 

Aamupala, wifi ja kellon ympäri tarjolla ollut ilmainen kahvi ja tee kuuluivat hintaan, ja suosittelisinkin kyseistä paikkaa kenellä tahansa Tukholmassa vierailevalle (ellet sitten halua yöpyä luksushotellissa). Aamupala ei ollut mitenkään erityinen, mutta se oli hyvä perus hotelliaamiainen. Ja keskiverron aamiaisen ollessa huonoin sanottavani kyseisestä paikasta, niin en liene voi todeta muuta, kuin että oltiin onnekkaita hotellin valinnan suhteen!

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Ihana blogi sulla! Ulkoasu ja kuvat ovat selkeitä, tykkään. Sait siis uuden lukijan. :)

  http://pinjansilmin.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, tosi kiva kuulla, että tykkäät ja jäit seurailemaan! :) Käympäs kurkkaamassa myös sun blogiin!

   Delete
 2. Kivanolonen blogi! Tykkään itekkin ihan hirveesti Ruotsista ja Tukholmasta, joten tää oli kiinnostavaa luettavaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja kiva että tykkäsit! Tukholma ei suuria tunteita minussa herättänyt, mut ihan mukavan oloinen kaupunki :)

   Delete
 3. Tää hotelli näyttää oikein kivalta ja hinta ei kyllä päätä huimaa Tukholman hintoja ajatellen :) Muistan tän, kun ens kerran meen Tukholmaan! (tai sit vaan bunkkailen entisen vuokraisännän luona niinku muut sen entisen vuokralaiset :'D)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta, 30e yöltä hotellissa on skandinaviassa yleensäkin melkeen naurettavan vähän! Suosittelen tosiaan, jos hotellia Tukholmasta etsii kohtuu hintaan, vaikka tietysti sulla on siellä muitakin majapaikkamahdollisuuksia! :D

   Delete