Wonders of WA: Ngilgi cave, Yallingup

1/25/2017

There's nothing much to say and the pictures are what they are - the place wasn't the best for photographing but I wanted to share this anyway. On our Christmas holidays I visited a cave called Ngilgi cave in Yallingup in Southwest of Western Australia. They do have an entrance fee and I'm not sure if I would go there again but as a once in a lifetime type of a experience it was worth it. 

Mulla ei ole juurikaan sanottavaa ja kuvat ovat mitä ovat, olosuhteet kuvaamiselle eivät olleet parhaat, mutta halusin jakaa tämän silti. Joululomallamme kävin vierailemassa luolassa nimeltään Ngilgi cave, joka sijaitsee Yallingupissa Länsi-Australian Southwestin alueella. Paikkaan on sisäänpääsymaksu, enkä ole varma menisinkö sinne uusiksi, mutta "kerran elämässä"-kokemuksena se oli ihan sen arvoinen.
The photos don't really show what it actually looked and felt like to be in the cave, but maybe you get some reference of what it could be like. Definitely something you could consider seeing if you're interested in nature's wonders on your travels in WA. Not the best place I've ever been to, but something interesting and different!

Kuvat eivät oikein tuo esille sitä, miltä luolassa oikeasti näytti ja tuntui, mutta ehkä saatte jotain osviittaa siitä, mitä se saattaisi olla. Ehdottomasti paikka, jota voisi harkita, jos luonnonihmeet kiinnostaa Länsi-Australian reissulla. Ei paras kohde, jossa olen käynyt, mutta jotakin erilaista ja mielenkiintoista!

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Hienoja kuvia! Itsekin vierailin kesällä 2015 Carlsbad Caverns-tippukiviluolassa New Mexicossa ja oli kyllä lumoavan näköistä.

  http://kanervaneuvonen.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Voin uskoa, et on ollut hienon näköistä!

   Delete
 2. Mä oon ihan koukussa luoliin :D En tiedä mikä niissä vetää puoleensa, mutta oon parin viiden vuoden aikana käynyt varmaan kymmenessä eri luolakompleksissa. Osa on ollut ihan perinteisiä, mutta osassa on seikkailtu veneiden kyydissä ja uitu kynttilä kädessä. Jos pyörisin noilla nurkilla niin tuonnekin tulisi saletisti lähdettyä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hah sähän kuulostat ahkeralta luolatutkijalta! Kuulostaa aika huikealta noi kynttilä kädessä uimiset sun muut, en tiedä oisko musta sellaiseen :D Itse en oo luolien suurin fani (esim. vuoret tai rannikkojen huikaisevat maisemat innostaa huomattavasti enemmän), mutta ihan mukava kokemus oli tämäkin!

   Delete