Getting a tattoo

5/01/2016

I've always loved tattoos and two most inspiring people, Monami Frost and Kat Von D, I follow in social media are tattooed, vegan women. I won't ever be as tattooed as either one of them but it doesn't mean I can't admire them. Last Monday I finally did what I've been planning for so long - got my first tattoo. I decided to share my experience shortly now as the pic has been on my skin for a few days and started healing!

Olen aina rakastanut tatuointeja ja kaksi inspiroivinta ihmistä, Monami Frost ja Kat Von D, joita sosiaalisessa mediassa seuraan, ovat tatuoituja, vegaaneja naisia. En koskaan tule olemaan yhtä tatuoitu kuin kumpikaan heistä, mutta sehän ei minua estä ihailemasta heitä. Viime maanantaina kuitenkin tein jotain, mitä olen suunnitellut hyvin pitkään - otin ensimmäisen tatuointini. Päätin jakaa kokemukseni lyhyesti teillekin nyt, kun kuva on ihollani ollut muutaman päivän ja aloittanut paranemisen!
Does it hurt? Yes it does, but the pain wasn't nearly as bad as I thought it will be. The closer you're tattooing to your spine, the more it'll hurt. And the longer you've been tattooing, the more it'll hurt. How much does it cost? A lot. Depending on detailing, size, time used, etc. the prize might be high. Mine wasn't too expensive and I love it so it was worth the money. Does it hurt afterwards? It does. My muscles were hurting two days, the skin was sore for about four days. A tattoo is a wound, I would compare it to a burn. 

Sattuuko se? Kyllä, mutta ei läheskään niin paljon kuin pelkäsin. Mitä lähempänä selkärankaa ollaan, sitä enemmän se sattuu. Mitä pidempään tatuoiminen on jatkunut, sitä enemmän se sattuu. Paljonko se maksaa? Paljon. Yksityiskohdista, koosta, kulutetusta ajasta, ym. riippuen hinta voi kohota korkeaksikin. Tatuointini ei ollu liian kallis ja joka euron arvoinen, koska rakastan sitä. Sattuuko se jälkikäteen? Kyllä. Lihaksia särki pari päivää, iho oli hellänä neljä päivää. Tatuointi on haava, vertaisin sitä lähinnä palovammaan.
And why? As said, I love tattoos and wanted to get one. I've been thinking about this for a year now and decided to go ahead and do it. My tattoo has multiple meanings to me, it has a story behind. I'm not about to share the deepest meaning to you but you most probably can figure out parts of it just by looking at it. It's a self-portrait in a way.

Ja miksi? Kuten sanottu, rakastan tautointeja ja halusin sellaisen itsekin. Olen pyöritellyt ajatusta vuoden ajan ja päätin vihdoin toteuttaa sen. Tatuoinnillani on useampi merkitys, sillä on tarina. En aio jakaa syvimpiä merkityksiä kanssanne, mutta luultavasti osa siitä on varsin helppo päätellä vain katsomalla. Se on tietyllä tapaa omakuva.
Do you have tattoos or would you like to get one? 
Löytyykö teiltä tatuointeja tai haluaisitteko hankkia sellaisen?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Onpa upee tatuointi! Iskee taas tatuointikuume :D Multa löytyy toi pieni ranskankielinen teksti sekä isompi kukkalintutsydeemi käsivarresta. Vielä ainaki haluun pari tekstiä, yhen Harry Potter -tatuoinnin ja lisää jotain esteetteisesti kaunista (luultavasti ruusuja:Dd) Oli ehkä vähän random, kun otin jonkun kuukauden miettimisajan jälkeen tuon ison tatuoinnin sillä perusteella, että "haluan täyttää tätä kättä näteillä kuvilla" Sillä ei siis oo mitään sen kummempaa merkitystä:D noh, joskus näin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, itekin tykkään! Ja kovasti suunnittelen jo seuraavaa :P Ei tatuoinneilla aina tarvitse ollakaan sen kummempaa merkitystä, taidettahan ne on ja miksei sitä vois keräillä yhtälailla iholleen kun jotenkin muutenkin :)

      Delete