Limassol

12/01/2015

One more throwback to Cyprus. I think I might still have material for one or two posts, but today I felt like I want to talk a bit about the beaches of Cyprus. As the amount of tourists visiting the country is double the number of Cypriots, there must to be some reason for that. It might be the awesome and kind people, but also the beaches. During our stay in Cyprus we spent one day in Limassol. I just can't remember the name of this particular beach, but I bet that you won't be too disappointed wherever you go!

The day included some food (pita bread, french fries, calamari and so on...), a lot of swimming and having fun with friends (including an epic battle on a "ferry" that was on the sea of who can stand there the longest), and quite interesting bus trips there and back. And of course I got even more tanned! Without any further explanations, to the pics!

Vielä kerran takaisinheitto Kyprokselle - vielä pariin postauksen kyseisestä maasta taitaa löytyä matskua, mutta tänään tuli sellainen fiilis, että haluan jakaa muutamat rantakuvat teille. Kyproksella vierailee vuosittain turisteja tuplasti se määrä, mikä paikallisia asukkaita on ja tälle täytyy löytyä jokin selitys. Jos mahtavat ja ystävälliset ihmiset eivät riitä, niin syy täytyy olla rannoissa. Kyproksen reissulla yksi päivä oli pyhitetty reissulle Limassoliin. Kyseisen rannan nimeä en kuollaksenikaan muista, mutta tuskinpa kukaan pettyy menipä sitten minne vain!

Meidän rantapäivä koostui syömisestä (muunmuassa ranskalaisia, pitaleipää ja kalmaria...), uimisesta, uimisesta ja uimisesta, hauskanpidosta kavereiden kanssa (meressä kelluvalla lautalla pidettiin eeppinen taistelu sen kuninkuudesta!) ja mielenkiintoisista bussimatkoista sinne ja takaisin. Ja tottakai päivän auringossa oleskelun jälkeen huomasin ruskettuneeni taas asteen lisää. Mutta ilman kummempia selityksiä, kuvia, olkaa hyvät!
We went for a ride whit that rubber-boat-kind-of-thing that was attached on a jet ski. I recommend!
/ Käytiin tuollaisella kumivenesysteemillä ajelulla, joka oli kiinnitetty vesiskootteriin, suosittelen!
 What do you look like after a day on the beach, and what does your hair look like the next day after sun, salty water and washing...
/ Biitsipäivän jälkitunnelmissa + hieman voluumia hiuksissa auringon, suolaveden ja pesun jäljiltä!

Do you miss the summer already?
Joko alkaa olla ikävä kesää, vai oletteko ihan joulufiiliksissä?

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Ihana päästä näiden kuvien kautta vähän erilaisiin maisemiin, kun tällä hetkellä tää sää on niin synkkä ja harmaa täällä :-) Vaikka ite en oo matkustelijatyyppi, ja käynytkin oon vain Ruotsissa ja Virossa, niin tän postauksen jälkeen alkoi vähän matkakuume nostaa päätään... Ehkä mäkin joku päivä vielä lähden länsinaapuria pidemmälle :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta! Tällä on niin ankeat kelit, että oli mukavaa vaihtelua katsella aurinkoisia kuvia ja muistella +35 asteen kelejä... :) Itse intohimoisena matkustelijana suosittelen kyllä reissaamaan muuallekin kun vain länsinaapuriin, vaikka sieltäkin jo näkemistä löytyy - nimimerkillä uutta vuotta Tukholmaan viettämään! :D

   Delete
 2. No todellakin kesää on ikävä! Vaikka kuulostaa ihanalta olla Espanjassa, niin täälläkin on aika hemmetin kylmä ellei keskipäivää lasketa (jolloin voi olla joku 15 astetta ja aurinkoa) No joo, kyllä se kesäkin sieltä tulee ajan kanssa :D Ihania kuvia nämä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noh, paremmat kelit siellä lienee kuin täällä - läpötilat nollassa ja vuorotellen on tiet loskaisia ja seuraavana päivänä jäässä... Tulis edes kunnon talvi :D Mutta kesää odotellessa, siellä Espanjassa varmaan onkin sit ihana olla kun kelit taas lämpiää! :)

   Delete
 3. Tosi kiva ulkoasu tällä sun blogilla! Ihanan erilainen :)

  turkoosivadelma.blogspot.fi

  ReplyDelete
 4. Oi vitsi kun on ihanan näköinen paikka! Tunnelma välittyy hyvin kuvista:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa siellä olikin! Kiva, kun tunnelma yltää ruudun sinnekin puolen :)

   Delete