Christmas preparations - baking

12/12/2015

Fot the very first time in my life I'm wishing that Christmas wouldn't come so soon. I'm so so busy with school and there's only one more month to go and then the UCAS application has to be ready. So yeah, I'm not ready for a holiday, but no can do. However, preparations for Christmas have started and yesterday I made gingerbread dough and today it was time to bake them!

Ekaa kertaa elämässäni toivon, että joulu ei olisi tulossa ihan vielä. Koulun kanssa on liikaa kiireitä ja UCAS hakuaikakin sulkeutuu kuukauden päästä. En siis ole lainkaan valmis lomailemaan vielä, mutta ei voi mitään. Joka tapauksessa jouluvalmistelut ovat päässeet alulleen ja eilen valmistelin piparitaikinan odottamaan tämän päiväistä leipomista. Ilman pipareita ei tule joulua!
So, I decided just to share these pics, tell that I'm still alive and still having stuff to be posted, but too busy to do anything blogging related at the moment. But anyway. How are you preparing for Christmas? 

Päätin siis postailla nämä kuvat ja kertoa olevani edelleen hengissä, mutta liian kiireinen postailemaan juttuja, jotka vielä julkaisuaan odottavat. Joka tapauksessa, mitä teidän jouluvalmisteluihin kuuluu?

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Tuntuu et itelläki niin paljon kaikkea ettei kerkiä lomailla! Mutta ihana vihdoin rauhoittua. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niimpä! Kyllä se sitten on taas mukavaa, kun loma oikeasti tulee - toivottavasti ainakin! :D

   Delete
 2. Söpöjä pipareita. :3 Tsemppiä kaiken kanssa, toivottavasti ehdit loimailemaankin! (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, kiitos! Ja jeps, sitä tässä itsekin toivotaan et ois aikaa edes hetkeksi rauhoittua lomalla sitten... :D

   Delete
 3. Toivottavasti rauhottuu tilanne pian niin kuin varmasti rauhottuukin! Mä en oo tehny muuta jouluun liittyvää ku lähettäny Suomeen lahjat ja se on siinä :D En edes oikein sisäistä, että joulu on ihan kohta täällä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeps, sitä mäkin toivon! No mut siinähän on jo iso osa joulujutuista tehtynä, kun lahjat on lähetettynä :D Mullakin on vähän sama, että joulu on tullut jotenkin ihan yhtäkkiä eikä sitä ole kerinnyt vielä edes tajuamaan... :D

   Delete