Cold never bothered me anyway..

11/05/2014

..wait what. Anyway - today I woke up, went downstairs and took a look outside. It had been snowing. A lot. Yesterday there was no snow at all and now it's totally winter. Thermometer says -10 degrees. I actually like! But if trusting forecasts temperature is likely to increase again within two days. But let's enjoy adventurous ways to the school by bike and slipping about fifty times during one jogging round!

Tänään herätessäni ja mennessäni alakertaan, katsahdin ikkunasta ulos. Oli satanut lunta, paljon lunta. Eilen siitä ei ollut tietoakaan, mutta nyt talvi näyttää todella tulleen. Lämpömittarissa on kymmenen astetta pakkasta, tykkään! Mutta jos sääennusteisiin on luottamista, plussakelit tulevat takaisin parissa päivässä. Mutta nautitaan nyt sitten tavallista jännittävämmistä pyörämatkoista kouluun ja siitä, että hölkkälenkin aikana meinaat liukastua arviolta viisikymmentä kertaa!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Ihania kuvia! :3 voi kun tännekin tulisi pian lunta, niin olis vähän valoisampaa... Näistä kuvista suosikki on tuo, mikä on otettu koiran takaa, siinä on jotain ihanaa tunnelmaa! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank yooou :) Nyt tosin lumimäärä täälläkin vähentynyt huomattavasti - ehkäpä ennen joulua päästään taas noihin kinoksiin asti!

      Delete