Roadtrip to Great Southern of WA: Tree Top Walk

12/14/2016

I finally started publishing the photos from our roadtrip last week and decided that I'll just get it done and write a few more posts about the topic before the material is so old that I have start talking about these as throwback posts. Anyway. After driving to Walpole, visiting a couple of nice spots on the way and camping we headed towards Denmark.

Aloitin vihdoin roadtrip kuvien julkaisemisen viime viikolla ja päätin jatkaa samalla teemalla, ennen kuin matskusta tulee niin vanhaa, että joudun tökkäämään nämä postaukset throwback tägin alle. Eniveis, ensimmäinen telttayö oli Walpolessa parin lyhyen pysähdyksen jälkeen ja sieltä suunnattiin auton keula kohti Denmarkia.
Our first stop on the way there was a place called Tree Top Walk, which is actually a route going on the treetops of these huge trees, going as high as 40 metres above the ground level. It's partly accessible by a wheelchair and there's also a short walk trail on the ground.

Ensimmäinen pysähdys matkalla sinne oli paikka nimeltä Tree Top Walk. Kyseessä on puiden latvustoon rakennettu kävelyreitti, joka kohoaa aina 40 metrin korkeuteen. Reitti on osittain esteetön myös pyörätuolille, ja alueelta löytyy myös lyhyt kävelyreitti maan tasossa.
Besides the walks, you can buy souvenirs in the gift shop, use the public toilets, or get to know the area of Walpole Wilderness in a small discovery centre. The entrance to the Tree Top Walk was some $20 per person, and it was worth it. The views were pretty amazing and walking on the walkway 40 metres from the ground required a bit of courage - especially when you're afraid of the heights like me...

Kävelyreittien lisäksi voit ostaa matkamuistot lahjatavarakaupasta, hyödyntää julkisia vessoja, tai tutustua Walpole Wildernessin alueeseen pienessä tutkimuskeskuksessa (en taaskaan tiedä suomenkielen termejä, discovery centrelle kun ei löytynyt suoraa käännöstä googlen avulla). Sisäänpääsy Tree Top Walkille maksoi noin $20 ja oli sen arvoinen. Näkymät neljänkymmenen metrin korkeudesta olivat aika huikeat ja vaati se kävely hieman rohkeuttakin, etenkin, jos on korkeanpaikankammoinen, niinkuin minä...
And I have to say the forests and the views around Walpole are pretty great, even though I was even more amazed by the coastline (of which I'll be writing about later on). The nature in the south is completely different to what I'm used to. Australia is one amazing country - if the landscape can change so much on a short 4 hour drive in WA, I can just imagine what it would be like to make a roadtrip along the west coast, making your way to the east coast, and keep going there. 

Ja tähän väliin täytyy myös todeta, että metsät ja maisemat Walpole alueella on melko kivat, vaikka olinkin ihastuneempi alueen rantaviivaan (josta tulen kirjoittamaan myöhemmin). Luonto on etelässä on ihan erilaista, kuin mihin olen tottunut. Australia on aivan huikea maa - jos maisema voi muuttua niin paljon lyhyellä neljäntunnin ajomatkalla Länsi-Australiassa, niin voin vaan kuvitella millaista olisi tehdä roadtrip koko länsirannikon läpi, suunnata maan toiselle puolen kohti itärannikkoa ja jatkaa matkaansa siellä.
Anyway. This is one of the spots you should consider visiting on your trip to Great Southern of WA!

Joka tapauksessa tämä on yksi kohteista, jota tulisi harkita jos visitoi Länsi-Australian Great Southernissa!

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. no nyt näyttää kyllä coolilta! oon kerran käynyt ton tapasessa paikassa ja yllätyin et pelkäsin korkeita paikkoja - en oo koskaan ennen pelännyt. :-D jäi pienoiset traumat...

  sannialina.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha, itellä on aina ollut korkeanpaikankammo, mut silti vaan aina jotenkin päädyn tällaisiinkin paikkoihin, koska on ne nyt vaan sen arvoisia! :D

   Delete
 2. Huikeita kuvia ja aikamoiset puut:D! Kivasti kirjoittelet myöskin.

  http://www.harrietgripenberg.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanasta kommentista Harriet! :)

   Delete
 3. Sairaan hienoja kuvia ja mitkä maisemat! Huh huh :) Jatka samaan malliin postailua! Tykkään

  http://jennasus.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! Maisemat oli kyllä ihan huikeat :)

   Delete
 4. Kirjotat tosi hyvin ja kuvat on ihan mahtavia.Tykkään!! :)

  https://aleksandrabjork.blogspot.fi

  ReplyDelete