Officially an IB graduate 2016

7/14/2016

I did it. I graduated. I've officially completed IB. I got enough points to get in to the university and I'm going to start studying in Edinburgh in September 2017 (if Brexit doesn't mess up everything, but I really believe it doesn't). Life is good, I got an okay diploma and I don't have to worry about my future. Now I'm just gonna go to Australia and enjoy. It's just so awesome and everything's going great. I'm proud of myself.

Tein sen, mä valmistuin. IB virallisesti läpi. Diplomassa on riittävästi pisteitä yliopistoon pääsyä varten. Elämä on hyvää, mulla on ihan okei diploma ja tulevaisuus on selvä. Tiedän, että lähden Australiaan, ja tiedän, että aloitan opiskelut Edinburgissa syyskuussa 2017 (jos Brexit ei sotke kaikkea, mutta ainakin usko on kova, että se ei sotke). Tämä vaan on niin huippua ja kaikki menee hyvin. Olen ylpeä itsestäni, eikai siihen mitään muuta lisäämään.
We celebrated my graduation on 9th of July, many of my friends and relatives came over. We ate a lot of cake and took lots of pics and had so much fun. It was kind of a farewell party at the same time, I won't be seeing most of the people before I leave Finland. It's kind of sad but also awesome at the same time. Confusing, but great.

Juhlittiin valmistumistani 9. heinäkuuta, monet ystävät ja sukulaiset saapuivat paikalle. Syötiin paljon kakkua ja otettiin paljon kuvia ja vietettiin ihana päivä. Päivä oli samalla myös tietynlainen jäähyväisjuhla, sillä suurinta osaa vieraista en ehdi enää näkemään ennen muuttoa. Tavallaan surullista, mutta samalla myös mahtavaa. Hämmentävää, mutta upeaa. 
Congrats to all of my IB-friends and thanks for being part of the most awesome and the most horrible three years of my life so far!

Onnea kaikille IB-kavereilla ja kiitos kun olitte osa tähän astisen elämäni mahtavimpia ja hirveimpiä kolmea vuotta! 

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Todella kauniita kuvia! Onnea valmistumisesta :)

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Käyn kurkistamassa sun blogiin :-)

   Delete
 2. Onnea sulle! Tää on kyllä nyt oikeasti jännää aikaa, kun tuo Brexit tuli, varsinkin niille, joiden on tarkoitus sinne lähteä opiskelemaan. Toivotaan, ettei se sotke kenenkään suunitelmia minkään suhteen nyt. Sulla on tosi kiva ja selkeä blogi! Kirjoitat tosi hyvin myös, joten sait juuri uuden lukijan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon ja tosi mahtavaa, että halusit jäädä lukijaksi! Tosiaankin tässä toivotaan, et Brexit ei sotke kaikkia suunnitelmia... mut toisaalta mulla on koulunaloitus vasta vuoden päästä, joten silloin kaikki on lienee viisaampia asioiden suhteen. Nyt ei oikeasti kukaan, ei opiskelijat, eikä koulut, eikä valtio, tiedä mitä tulee tapahtumaan :D

   Delete
 3. Ihana blogi sulla ja Onnea! :)

  https://yksisarvisunelmia.fi/

  ReplyDelete