Quokkas of Rottnest

11/12/2016

Last time I told you about our trip to Rottnest. This time I'm just going to share a couple of photos and a piece of information stolen from wikipedia. Here you go!

Viimeksi kirjoittelin matkastamme Rottnestille. Tällä kertaa aion vain jakaa parit kuvat ja wikipediasta kaapatun informaatiopätkän. Olkaapa hyvät!
"The quokka (/ˈkwɒkə/, Setonix brachyurus), the only member of the genus Setonix, is a small macropod about the size of a domestic cat. Like other marsupials in the macropod family (such as kangaroos and wallabies), the quokka is herbivorous and mainly nocturnal."

"Lyhythäntäkenguru eli quokka, joskus myös kääpiövallabi (Setonix brachyurus) on sukunsa Setonix ainoa laji. Se on noin kotikissan kokoinen pussieläin. Se on kasvinsyöjä ja pääasiallisesti yöeläin. Lyhythäntäkengurun toinen nimitys quokka on johdettu noongarin kielen sanasta, joka on oletettavasti ollut gwaga."
Quokkas are everywhere in Rottnest. You're not supposed to feed them, but according to their behavior they know there's always going to be someone who gives them food. You will certainly see quokkas on your trip to the island as they're quite used to people. And they're pretty special little beings - there's just a few spots in WA with a quokka population.

Quokkia on ympäri Rottnestia. Niitä ei ole tarkoitus ruokkia, mutta käytöksen perusteella nämä eläimet tietävät, että saarella on aina joku, joka erehtyy jakamaan ruokansa. Quokkia tulee näkemään varmasti matkallaan Rottnestille, sillä ovathan ne nyt aika tottuneita ihmisiin. Ja quokat on myös aika spesiaaleita pikku olioita, sillä Länsi-Australiassa on vain pari aluetta, jolta löytyy quokkapopulaatio.
And they're adorable, aren't they? 
Ja onhan ne nyt söpöjä eikö vaan?

You Might Also Like

12 kommenttia

 1. Iha sairaa söpöjä otuksia! :3

  millatt.blogspot.fi

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. Älä vaan ja livenä ne oli vielä söpömpiä! :D

   Delete
 3. Australian luonto ja sen otukset eivät sitten lakkaa ihastuttamasta - nuo quokkat ovat niiiin suloisia! ;__; <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Äläpä, täällä on niin erilaista kun missään muualla missä oon ollut! Ja nuo quokat oli vaan niin awww♥ :D

   Delete
 4. Voi miten söpöjä eläimiä! :) eksyin sun blogiin demistä ja tykkään tosi paljon! :) Tuli mieleen kysyä sellaista että aiotko käydä Suomessa esim. jouluna? Vai milloin seuraavan kerran? :-D ja muutenkin sun tulevaisuuden suunnitelmista olisi mielenkiintoista kuulla!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, että tykkäät! En oo menossa takaisin Suomeen ennen ens kesä-/heinäkuuta (ens vuoden reissusuunnitelmat vielä vähän auki), joulunkin vietän mun aussiperheen kanssa :) Voisin kyllä joku kerta vaikka kirjoitella ihan oman postauksensa siitä, et mitä tässä mun lähitulevaisuudessa on tapahtumassa!

   Delete
 5. Voi apua mitä suloisuuksia <3 Voiskohan tuollaisen adoptoida omaksi? :---D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsekin oisin kyllä halunnut yhden matkaan ottaa, en tosin tullut kysyneeksi oisko se mahdollista :P

   Delete